dinsdag 26 maart 2019

Alles onder een mooi lentezonnetje!

Na een sfeervolle bezinning werd maandagavond de eerste dag mooi afgesloten.
En dan dienden de oogjes stilaan dicht te vallen in alle kamertjes...
Blijkbaar was iedereen voldoende ‘vermoeid’ zodat iedereen vlug in dromenland verkeerde…
Deze morgen werden we gewekt met een leuk melodietje.
We verzamelden buiten voor de ochtendgym met de juf Hilde en stagejuf Jill. Nee, nee...geen gym maar superleuke danspasjes! Ondertussen werd er ook al stevig gelopen met meester Dirk op kop!
Na een verkwikkend én lekker ontbijt inclusief warme chocolademelk, maakten we ons klaar om naar het strand te trekken.Onder een fris lentezonnetje mochten we in de voormiddag op strandontdekking met twee ervaren kustgidsen. En of we heel wat meer te weten kwamen over onze kust, onze zee en alles wat op het strand gebeurt en leeft.

Zo'n fikse leerrijke wandeling doet honger krijgen... Het middagmaal werd uiteraard terug gesmaakt: kervelsoep, boomstammetjes met erwtjes (en bijkomende groente courgette provençale) en aardappelen.
Na de middag stond het superleuke spel ‘Eén tegen allen’ op het menu. Het werd een ‘stralende’ namiddag! De kinderen slaagden erin om alle opdrachten tot een goed einde te brengen, wat resulteerde in een tegenprestatie van de begeleiders...Binnenkort vertellen we jullie hier meer over!
Bijschrift toevoegen
Na wat ontspanning op de grote speeltuin, maakten we in de vooravond nog even tijd om uitgebreid te douchen.
We keken al uit naar het avondeten. Uiteraard  werd de ‘pasta à la bolognaise’ gesmaakt. Het was een echte Italiaanse avond. 
Vanavond spelen alle kinderen mee in de Zeequiz!
Maar daarover meer in een volgend bericht.
Morgen trekken we in de voormiddag naar het strand voor enkele toffe strandspelen. In de namiddag stappen we op het toeristentreintje richting Oostduinkerke waar een bezoek met gids gepland is aan het nationaal visserijmuseum. Daar krijgen we ook bezoek van enkele leerkrachten en school sympathisanten!
Klik zeker hiernaast op de fotolinken en bekijk onze mooie foto’s!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.